Răzvan Cadar: Aproximativ 12 milioane de lei sunt alocate drumurilor județene

  de Special Arad | 31 martie 2021, 4:32 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierii județeni au votat pentru repartizarea sumei de 11.757.000 lei pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene. Banii sunt destinați reparațiilor și întreținerii drumurilor județene și provin din repartizarea, prin Bugetul de Stat, a sumelor defalcate din Taxa pe Valoare Adăugată.

  „Continuăm strategia de modernizare a rețelei de drumuri din județul Arad. În bugetul acestui an se regăsesc investiții în drumurile județene, ne pregătim cu documentație pentru fonduri europene și vom accesa și fonduri guvernamentale. În plus, din sumele primite din defalcarea TVA, vom mai aloca aproape 12 milioane de lei. Aceste sume sunt repartizate pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. Am decis ca în 2021 să direcționăm întreaga sumă, de 11,757 milioane de lei, către drumurile județene”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Din aceeași categorie

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.