sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Razie la Chișineu-Criș! S-au aplicat amenzi în valoare de 65.000 de lei

  de - | 21 mai 2023, 2:24 PM | Știri Arad

  0

  În ziua de 20 mai, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier, Biroul Protecția Animalelor și polițiștii orașului Chișineu-Criș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, au desfășurat o razie, în orașul Chișineu-Criș.

  Scopul acțiunii a fost menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, respectarea prevederilor legale pe linia sistemelor de securitate, respectarea regimului armelor și munițiilor, respectarea legislației privind deținerea câinilor și pentru reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

  În cadrul activității au fost legitimate 296 de persoane și verificate 274 de autovehicule, fiind aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 65.417 lei. Au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

  Totodată, au fost verificate 14 societăți comerciale, 7 obiective asigurata cu pază, 4 deținători de arme și 19 deținători de câini din rasa ogar.

  Aceste acțiuni au caracter permanent și de desfășoară periodic, atât în județ cât și în municipiu, informează IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.