Razie de amploare în trafic, în zona Ineu și Chișineu-Criș

  de Special Arad | 6 mai 2020, 1:28 PM | Chişineu Criş | Ineu | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii orașelor Ineu și Chișineu-Criș, împreună cu secțiile rurale, jandarmi ai I.J.J. Arad și polițiști locali din Ineu au desfășurat ieri, pe raza de competență, o acțiune cu efective mărite.

  Au fost legitimate 172 de persoane și 150 de autoturisme, fiind aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 38.750 de lei, dintre care 64 pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice (O.U.G. 195/2002) și 7 pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

  Au fost reținute 4 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

  Aceste activități vor continua atât în perioada stării de urgență cât și după încetarea acesteia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.