Razie de amploare a Poliției Municipale, a Jandarmeriei și a Poliției Locale. Aproape 100 de scandalagii, oameni ai străzii și cerșetori au fost luați în vizor

  de Special Arad | 4 septembrie 2019, 8:47 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Acțiune cu efective mărite, aseară, în municipiu La data de 3 septembrie, între orele 19,00-22,00, polițiștii din municipiu (Biroul de Ordine Publică, Secțiile 1 Vlaicu și 2 Micălaca; polițiști de investigații criminale și proximitate), în cooperare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad și Poliția Locală Arad au desfășurat o acțiune pe raza municipiului.

  Au fost vizate în special locurile cunoscute a fi frecventate de persoane fără adăpost, cerșetori și alte elemente care ar putea perturba ordinea și liniștea publică : zona Gării CFR, Piața Avram Iancu, Boul Roșu, Gara Aradul Nou, parcul Pădurice, zona Micalaca și Piața Fortuna. În acțiune au fost implicați 28 polițiști, 6 jandarmi și 18 polițiști locali, fiind aplicate 25 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică; 11 sancțiuni conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 2 sancțiuni la alte acte normative, în valoare totală de 10.840 de lei.

  Au fost legitimate 98 de persoane și controlate 27 de autovehicule. Aceste activități vor continua și în perioada următoare, în contextul seriei de activități programate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.