Razie ANAF în Piața Obor (Video)

  de Doru Jidoi, Lucian Dănilă | 17 decembrie 2014, 1:20 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Serviciul Antifraudă din cadrul ANAF efectuează, în miezul zilei de miercuri, pe o vreme… de neieșit la cumpărături, o razie menită să-i „ia la purecat” pe cei care vând în Piața Obor… de la lemne la kiwi și de la țoale la telefoane vechi și cartofi. Nu știm încă rezultatul acțiunii inspectorilor, aflați în trei mașini, dar suntem aproape siguri că au „agățat” ceva… N-ai cum să nu agăți ceva dacă mergi la Obor… mai ales în razie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.