Razie a polițiștilor locali pe Tarafului

  de Special Arad | 25 martie 2019, 7:24 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În dimineața zilei de sâmbătă, 23 martie, agenţi din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, Serviciul Ordine și Liniște Publică, au oferit sprijin reprezentanților Direcției de Asistență Socială și celor ai Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Arad în derularea unei acțiuni de verificare desfăşurate la blocul numărul 8 situat pe strada Tarafului.

  Din totalul de 32 de apartamente vizate au fost verificate 30, locatarii celorlalte două apartamente nefiind găsiți la domiciliu. 

  La finalul acțiunii, 5 persoane au fost depistate locuind fără forme legale la respectiva adresă.

  Acţiunile de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale în apartamentele municipalităţii vor continua zilele următoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.