Rata de infectare din municipiul Arad a scăzut până la 2,57. Vezi cât este incidența cazurilor în fiecare oraș și comună din județ

  de Special Arad | 1 May 2021, 1:06 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:
  – Număr total de infectări de la începutul pandemiei până astăzi*: 23317-DSP
  – Număr de infectări de la ultima raportare*: 23–DSP
  – Număr total de persoane vindecate de la începutul pandemiei până astăzi: 21806
  – Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 62
  – Număr total de persoane decedate de la începutul pandemiei până astăzi: 889
  – Număr persoane decedate de la ultima raportare: 1
  – Număr total cazuri active în prezent: 622
  – Număr persoane internate în spital (izolare**): 119
  – Număr persoane în izolare** la domiciliu (pozitive) : 503
  – Număr persoane în carantină: 2248.

  *Numărul total de infectări, respectiv cel al infectărilor de ultima raportare, diferă în cazul raportărilor DSP Arad/INSP (Institutul Național de Sănătate Publică) din cauza orelor diferite de raportare/preluare a datelor din aplicația informatică folosită de cele două instituții.

  SITUAȚIE CAZURI COVID-19 ÎN JUDEȚUL ARAD, 01.05.2021

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.