Rapperul Nelly a fost arestat pentru agresiune sexuală

  de - | 8 octombrie 2017, 1:18 PM | Monden

  0

  Rapperul Nelly, premiat cu Grammy, a fost arestat sâmbătă, după ce o femeie l-a acuzat că a agresat-o sexual într-un autocar de turneu, scrie Reuters, citat de News.ro și Digi24.

  Femeia a sunat la Urgenţă pentru a raporta o agresiune sexuală care a avut loc în autocarul de turneu al rapperului parcat la un centru comercial din Auburn, oraş aflat în apropierea Seattle, a transmis poliţia.

  Nelly, cunoscut pentru cântece ca „Ride Wit Me”, „Hot in Herre” şi „Dilemma”, a concertat în amfiteatrul din Auburn, vineri noapte, în cadrul turneului pe care îl susţine împreună cu grupul country-pop Florida Georgia Line.

  Poliţia l-a arestat pe Nelly în primele ore ale zilei. El a fost dus la închisoarea South Correctional Entity din Des Moines, sub suspiciunea de agresiune sexuală.

  Avocatul lui Nelly a spus că, sâmbătă noapte, clientul lui a fost eliberat din închisoare. „Nelly este victima unei acuzaţii fabricate. Sunt convins că, odată ce se vor face verificări, nu vor exista acuzaţii”.

  Născut Cornell Iral Haynes Jr., Nelly a debutat în 2000, cu albumul „Country Grammar”, care a fost vândut în peste 10 milioane de copii.

  Sursa foto: Variety

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.