Randonneurs Romania – o provocare pentru trei dintre membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport

  de Special Arad | 7 iulie 2014, 12:15 PM | Sport

  0

  În weekend-ul 5- 6 iulie 2014, trei dintre membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport au participat la tura de anduranţă pentru biciclişti – Drumul Aurului – organizată de Randonneurs Romania.

  Astfel, Iacob Daniel, Săcmărean Dan şi Suciu Ioan au parcurs un traseu desfăşurat pe şosea, întâmpinând şi urcări abrupte sau coborâri periculoase. Aceştia au parcurs o distanţă de 400 de km cu diferenţă de nivel 3153 m, reuşind să obţină şi certificatul care li s-a oferit participanţilor care au finalizat tura în timpul limită de 27 h.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.