Ramona s-a stins la doar 39 de ani… A câștigat o luptă aproape imposibilă, dar corpul ei a cedat în urma unei operații relative simple (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 16 noiembrie 2017, 1:20 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor

  1

  Noi „scriem despre tine”, așa cum spune sloganul siteului. Scriem povești de succes, povești de viață, povestea omului, dar de multe ori suntem puși în situația de a scrie o poveste atunci când un suflet se stinge.

  Este și cazul Ramonei Banu, o tânără de numai 39 de ani împliniți în urmă cu o lună, care s-a stins după ce timp de doi ani a dus o luptă aproape imposibilă cu o boală teribilă. După doi ani de tratamente greu de suportat părea că a câștigat-o. Era fericită din acest punct de vedere deși viața a pus-o în fața unor momente grele. Și-a pierdut mama, cel mai mare sprijin al ei.

  Se simțea mai bine, dar a decis să treacă printr-o nouă încercare. „A dorit să își facă o operație de micșorare a stomacului. În urma tratamentelor la care a fost supusă în ultimii doi ani s-a îngrășat și își dorea această operație. S-a dus la Timișoara pentru asta. Se pare că i-a fost fatal. Corpul ei probabil era slăbit și au intervenit tot felul de complicații care au dus la această tragedie. Medicii de la Timișoara au făcut tot ce au putut pentru a o salva.”, spune Lia, o prietenă a Ramonei.

  Lucra la departamentul de resurse umane de la o firmă din Arad. Era o fire foarte veselă șimereu pusă pe glume, iar acest lucru poate fi identificat și din mesajele care au apărut pe Facebook după ce Ramona s-a stins…

  „Ai fost un înger pe pamânt și vei fi și acolo sus în cer un înger. Să te odihnești în pace și liniște fată scumpă și bună ,nu te voi uita niciodata, îmi voi aminti mereu de veselia ta și de râsul tău plăcut. Adio Ramona dragă”, scrie Aurelia pe Facebook .

  Mâine seară de la ora 18 are loc priveghiul la capela Kuki din cartierul Grădiște. Înmormântarea Ramonei va fi sâmbătă, la ora 12, la cimitirul Eternitatea.

  ramona banu 1

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.