sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Raluca Uscatu a fost aleasă Miss Ineu 2022

  de Special Arad | 28 iulie 2022, 2:57 PM | Ineu | Monden | Știri Arad

  0

  Comunicat. A doua ediție a concursului de frumusețe Miss Ineu s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, fiind organizată în cadrul Zilelor Orașului Ineu, de către comitetul organizatoric al Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în parteneriat cu Primăria Orașului Ineu. Prezentatoarea evenimentului a fost Nicoleta Pavel.

  În cadrul concursului Miss Ineu au participat tinere necăsătorite (miss), cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu domiciliul in Ineu sau eleve la una dintre unitățile de învățământ din oraș. Membrii juriului concursului au fost: Ioan Belean– reprezentatul Primăriei Orașului Ineu, Anda Oala- Miss Ineu 2019; Rebeka Tira – Miss Arad 2021; Alexia Ploscaru- Miss Arad 2019; Antonia Ursu- make-up artist; Diana Farcaș- Manager Eria Beauty Salon din incinta Atrium Mall Arad; Simona Valea –hairstylist Miss Ineu- Eria Beauty Salon din incinta Atrium Mall Arad; Andreea Ardelean- Reprezentant HNI cosmetic; Alina Kvas- designer official Miss Arad si Miss Ineu. Machiajul concurentelor a fost asigurat de echipa condusă de Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș cu produsele profesionale HNI cosmetics România cu ajutorul make-up artistului Antonia Ursu și Melisa Mihuța.

  Concurentele Miss Ineu au parcurs probele binecunoscute ale concursurilor de frumusete: defilare pe podium, cea a rochiilor de seara și a intrebarilor de perspicacitate. Coregrafia tinerelor a fost realizată de Bianca Tonța.
  Câștigătoarele ediției au fost:

  Premiul de debut- Avram Raluca
  Miss Beautiful hair- Goriță Daria
  Miss Popularitate- Muj Denisa
  Miss Perspicacitate- Siminic Timea
  Miss Remax- Dobra Andreea
  Miss Originalitate- Jurjiță Evelin
  Premiul Special al Juriului- Petroi Roberta
  Locul III și Miss Eleganță- Petroi Iozefina
  Locul II și Miss HNIcosmetice.ro- Brânzei Roxana
  Miss Ineu 2022 și Miss Beauty- Uscatu Raluca

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.