Radu Giurgelea, primarul comunei Vârfurile, declarat incompatibil de ANI

  de O. Peniță | 29 martie 2016, 10:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Vârfurile

  9

  Știri Arad. Giurgelea Radu Tiberiu (PNL), primar al comunei Vârfurile, judetul Arad a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate. 

  Explicația ANI este că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 iunie 2008 – 13 februarie 2013, întrucât a deținut simultan funcțiile de primar și administrator al S.C. Ro-Marg Prod S.R.L., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

  Revenim.

  Foto: În fotografie, primarul Giurgelea este cel cu tricolorul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. neam saturat de jorjele si fiu so. Sa vina altu de primar ca au furat destul si pasunea si padurea si primaria. Si sa trezit si patron de firma facut de soacra margareta. Asta io fi fost frica sa zica la ginerica ca il face patron. Mai bine il lasa cioban cu oile ca tot acolo ajunge.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Eu stiu mai multe. cand ma intrebativa spui cum ii la noi in primarie, cu APIA, cu banii de la drumuri, canalizare, curatitu pasuni, renovarea caminului, banii de la social…toate le stiu. Ma intrebati va rog? ca si pot si vreu si stiu si eu sa fiu primaru vost numa bani sa fie la primarie, daca radu mai lasa si pentru mine ceva. Da nu cred.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.