Radu Demetrescu, primarul interimar al Sebișului a murit azi la vârsta de 64 de ani

  de Special Arad | 23 ianuarie 2020, 7:18 PM | Sebiş | Știri Arad | Topic special

  0

  Primarul interimar de la Sebiș a murit azi în urma unui infarct. Radu Demetrescu a preluat funcția de primar din 2018, după ce fostul primar Gheorghe Feieș a fost declarat incompatibil.

  Acesta suferise un atac de cord săptămâna trecută, iar medicii de la Spitalul Județean Arad au considerat că este nevoie să fie transferat de urgență la Spitalul din Timișoara. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru el, după ce acesta a suferit un alt atac de cord.

  Dumnezeu să îl odihnească în pace!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.