joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  EUROPARLAMENTARE: Radna și Șoimoș au cerut suplimentarea listelor electorale cu câte 100 de poziții fiecare

  de Special Arad | 25 mai 2014, 6:42 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Mult peste prezența medie în Județul Arad, electoratul din cartierul lipovan Radna s-a prezentat la urne nu doar cu localnicii, ci și cu votanți din alte localități – cu precădere vorbind despre cei care sunt angajați în munca de restaurare a Basilicii MARIA RADNA. Așa se explică faptul că, încă de la ora amiezii, comisiiile ambelor secții de votare aparținând de Lipova și amplasate de DN7 – Radna și Șoimoș – au cerut de la Biroul Electoral Județean (BEJ) aprobarea de a suplimenta tabelele electorale cu liste suplimentare. Votul masiv de la Șoimoș ar putea avea, între alte explicații, motivația că, fiind o zonă de tranzit fluent, mulți cetățeni au ales să-și exercite dreptul de vot la secția respectivă de pe Valea Mureșului – dar speculațiile sunt la îndemâna comentatorilor fenomenului politic local…

  Un oficial a confirmat cele spuse mai sus și a precizat pentru Special Arad că președinții celor două secții menționate anterior au cerut Biroului Electoral Județean suplimentarea tabelelor tipizate cu liste suplimentare cu câte 100 de poziții pentru fiecare dintre secții. Acesta a mai explicat că la Radna, spre exemplu, până la ora 14:00 erau deja 56 de persoane care votaseră pe liste suplimentare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.