Quo vadis, domine? Semaforul „Sfântu’ Petru” care sfidează logica!

  de Mihai Todoca | 17 ianuarie 2017, 3:06 PM | Strada

  0

  Anul trecut, „Semaforul lui Schrodinger” situat la Podgoria a trecut printr-o adevărată telenovelă. A fost îndreptat cu forța, apoi mai că nu a căzut pe jos, dar a ajuns într-un final să stea drept și să semnalizeze corespunzător. Acum a venit rândul semaforului numit „Sfântul Petru” de la Atrium.

  L-am denumit Sfântul Petru din cauza nedumeririi specifice lui (n.red. – aluzie la întrebarea retorică pe care Sfântul Petru o adresează lui Iisus Hristos, când îl întâlnește la plecarea acestuia din Roma: «Quo vadis, Domine ?» „ÎNCOTRO, DOAMNE?”).

  Așa că venim cu întrebarea: Ce facem? Plecăm? Stăm? Haideți să vedem unde în Arad se mai află asemenea bijuterii și să le găsim nume la fiecare :)

  P.S. Mulțumim Marietta :)

  Ca bonus , cu ajutorul cetățenilor de pe facebook am mai găsit încă unul, ce nume îi punem? oriunde în Arad, oriunde în România!

  16114899_1090628467729875_2061778118311143531_n

  sursa foto: Facebook

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.