joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Putin atacă Ucraina: „Am dejucat mai multe atacuri plănuite de Ucraina în Crimeea”

  de - | 11 august 2016, 8:28 AM | Internaţional

  1

  Moscova acuză Kievul că pune în pericol planurile de pace din estul Ucrainei. Preşedintele Vladimir Putin a declarat că au fost dejucate mai multe atacuri pe care Ucraina le plănuia în Crimeea. Complotul ar fi fost organizat de serviciile secrete de la Kiev, iar în operaţiune ar fi murit un ofiţer rus. Serviciul rus de securitate a anunţat că în timpul intervenţiei au fost găsite 40 de kilograme de explozibil, muniţie şi arme. Rusia a anexat Crimeea în 2014, lucru care a declanşat cele mai mari tensiuni dintre Moscova şi Occident din ultimii 30 de ani.

  Vladimir Putin, preşedintele Rusiei: „Cred că este evident pentru toată lumea că autorităţile de la Kiev nu caută o rezolvare a problemelor prin intermediul discuţiilor, ci aleg teroarea. Acesta este un lucru îngrijorător. Bineînţeles că sub aceste condiţii, întâlnirea din China în „formatul Normandia” nu mai poate avea loc. Fiindcă se pare că cei care au preluat puterea la Kiev, în loc să caute compromisul şi o rezolvare paşnică a neînţelegerilor, şi-au făcut un obicei din a instaura teroarea.”

  sursa: Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un alt ”DEMOCRAT TRANSVESTIT”.
   Un simplu Megaloman și Paranoid (dar periculos) … ca și fălcosul nostru.

   Ia să ajungă filfizonul pe la butoanele României. Atunci să vedeți declarații belicoase și AERE DE ȘTAB!
   Putinelu o fi mentorul? Mai ști?!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.