marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pute sub nasul familiei regale din România! Săvârșin: groapă de gunoi lângă locuințele oamenilor (FOTO-VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 21 aprilie 2016, 2:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  23

  Știri Arad. Când vine vorba despre Săvârșin nu poți să faci abstracție de legătura acestei localități cu familia regală. Săvârșinul este o localitate pe cât de frumoasă, pe atât de cunoscută în întreaga Românie tocmai datorită familiei regale. Este locul preferat al Regelui Mihai atunci când vine în țară.

  Localitatea este așezată într-o zonă minunată. De-a lungul timpului, regi, baroni și grofi au fost prin aceste locuri la vânat. Evident că celebritatea Săvârșinului se trage de la Regele Mihai, cel care și-a petrecut o bună parte a timpului în Castelul de la Săvărșin. An de an venea la castel după ce, în 2001, familia regală a reintrat în posesia acestuia.

  Regele obișnuia să se plimbe pe Valea Mureșului întâlnindu-se cu locuitorii din zonă care au un respect deosebit pentru el, mai ales cei mai în vârstă.

  Regele-Mihai

  Acum, însă, Săvârșinul pute. Da, pute la propriu din cauza unei gropi de gunoi neautorizate, aflată aproape de intrarea în localitate, dinspre Arad, pe partea dreaptă.

  Această groapă de gunoi nu este avizată de mediu ca să fie la 300  de metri de locuințele unor persoane din localitatea Săvârșin. Sau făcut plângeri dar din păcate nu poate nimeni să facă nimic din cauza unor oameni cu funcții la stat, oameni care conduc sau au condus Săvârșinul de mulți ani. Din păcate nimeni de acolo nu face nimic tocmai din cauza autorităților. Sper să sesizeze cineva aceasta groapă neavizată și să ia măsuri”, ne-a scris pe adresa de e-mail a redacției o persoană din localitate.

  Cazul nu este deloc unul izolat, astfel de gropi neautorizate apărând prin tot județul, inclusiv în municipiul Arad. Un astfel de exemplu este și groapa de gunoi de la ieșirea din cartierul Sânnicolaul Mic, spre Fântânele, un focar de infecție unde nicio autoritate nu ia măsuri.

  IMG_0212 IMG_0213 IMG_0214 IMG_0215 IMG_0216

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bine ca se trezeste cineva in ceasul al 12, sa faca o sesizare mai departe,caci toate sesizarile facute de catre cetatenii din Savarsin politiei locale nu au rezolvare,iar cei ce au totusi curajul sa sune la politie sa sesizee un furt de lemne de catre gasca lui VODICEANU primesc amenda.,,Domnul” TRIPA este consilierul personal al primarului si protectorul celor care fura ,el merge personal sa asiste la furtrile respective protejândui în caz ca cineva îndrazneste sa sune la politie.JOS CIUMA ROȘIE!!!!!!!

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. E dezastru la Savarsin, am inteles ca sau depus si ceva denunturi la DNA cu banii proveniti de la Programul National de Dezvoltare Locala veniti pe filiera PSDista. S-ar putea ca balangaitul de la gatul vitelor și al oilor sa fie inlocuit cu balangaitul de la incheieturile mainilor unor responsabili alesi prin vot odata la 4 ani.

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. Nu pot sa cred! In sfârșit cineva care spune adevarul despre Savarsin.Iesiti șobolani mici din căsuțele voastre si Spune-ți adevarul.De ce trebuie sa trăiască cineva in focar de infecție ?Aaaaa da ..voi sunteti cu bani in buzunar..ca e mai greu sa Trimiteți gunoiul la Arad ca nu va mai iasă asa mulți bani’ mai bine raman la voi in buzunare,spurcaților .

   +5 voturi
   +1
   -1
  4. Trebuie sa felicit persoana care a luat inițiativa de a trimite acest articol la ziar si bineînțeles pe domnul Danila.Da ma frate felicitări .Nu multe persoane au asa tărie sa înceapă o lupta cu sistemul corupt.Ps.Sper ca ai acum cu ce sa te aperi domnule care ai trimis articolul daca nu ,te susținem noi care știm adevarul ca si tine.

   0 voturi
   +1
   -1
  5. Boul devenit Primar,
   După ce dădu un chef:
   Numii măgarul secretar
   Şi pe porc, contabil-şef.
   Pe căţel, l-a pus de pază,
   Nimeni planul să nu-i strice
   Şi aflat de mult pe fază,
   Calul s-a trezit că-i vice.
   Vaca fuse încadrată
   Ca femeie de serviciu.
   Măgăriţa, încă fată,
   La cadastru-, din oficiu.
   Ţapul e consilier
   Iapa e dactilografa,
   Capra este casier,
   Ca agent agricol scroafa.
   După ce s-au angajat,
   Că vor face şi vor drege,
   Toţi la treabă au plecat,
   După datină şi lege.
   Dar nu trecu bine, nici anul
   Şi-oricine putea vedea,
   Cum trag ei să-şi facă planul,
   Unu-n „hăis” şi altu-n „cea”.
   Unul nu dădea în ham,
   Alta prin hârtii râma
   Unul ziua toată: ham, ham, ham,
   Alta sta şi necheza.
   Şi-uite-aşa din gură-n gură –
   Că nu fac nicio scofală,
   S-a dus vestea -n Prefectură,
   Şi de-acolo-n Capitală.
   Morala: Aşa se-ntâmplă-n orice loc,
   Când Primaru-i dobitoc.

   +10 voturi
   +1
   -1
  6. Buna seara,doresc si eu sa spun câteva lucruri! Sunt in măsura sa comentez acest articol deoarece cunosc foarte bine situatia ,in primul rand in Savarsin se intampla lucruri urate si nelegale,dar nu ia nimeni in considerare nimic.Imi pare rau sa spun ca trăim intr-o tara cu natura si lucruri frumoase create de Dumnezeu si uni oameni care nu au puterea sa se stăpânească pe ei de la imoralități conduc o comuna.Trist,foarte trist.Da Treziți-vă dracului odată toti ,ca doar noi oameni putem sa schimbam ceva.Nu mai lăsați sa se întâmple ilegalitați faceti mai departe recurs nu in județ direct la minister la Bucuresti.

   +3 voturi
   +1
   -1
  7. Nu încerc să fac pe „moralistul” și nici nu bat apropo la comentariile anterioare.

   De ce credeți că „mizeria” din Săvârșin ar trebuii rezolvată de alții? Fotografiați, filmați și scrieți. Transmiteți totul prin e-mail S-AR. Cu alte cuvinte Documentați ceea ce știți că se întâmplă. Ziariștii cu siguranță vor face restul. Asta într-o prima fază.

   Credeți că există șanse de îmbunatățire a situației actuale dacă se schimbă culoarea partidului de la cârma Săvârșinului?

   +1 voturi
   +1
   -1
  8. Domnule Vodiceanu ,când vam spus eu sa rezolvati și problema canalizării sparte din spatele casei vechi parohiale nu ai rezolvato,acum o sa tragi ponoasele pentru mai multe mizeerii tratate cu indiferență.Miroase acum rahatul deversat din conducta sparta ,dar la vara ce sa spunem!

   +1 voturi
   +1
   -1
  9. In legătura cu politia din Savarsin,normal ca sunt toti mituiti ca stiu un caz in care a fost prins un baiat din savarsin si amendat cu 2000 de lei ,de ei, si aceea seara alt baiat trecea cu masina plină cu lemne si a fost lasat in pace pe lângă poliție ca sunt toti mituiti acolo cu beri si vinars ,alcolismul este in floare acolo si nimeni nuface nimic ,totul este corupt acolo de la poliție la primar

   +1 voturi
   +1
   -1
  10. Buna ziua,vreau sa va spun si eu câteva cuvinte,cum sa se adune gunoiul menajer când toate containerele mari care ar trbui sa fie la colț de strada sunt împărțite la diverși protejați de-ai domnului VODICEANU,domnul consilier personal al primarului are la discreție în curte,dar nu contează căci ;;PROSTIMEA TOT NE VOTEAZĂ„zice cu mândrie „domnul„TRIPA!!!

   0 voturi
   +1
   -1
  11. Adevarul trebuie spus ,nu trebuie sa va fie frica ,ca sunt sigur ca primăria si politia din savarsin nu va ajutat cu nimic doar va mituiesc inainte de votari ca sa ii votați ,va da o macaroana si un ulei ,va face petreceri ca sa beți ca scroafele voi femeile din savarsin si pentru asta 20 persoane traiesc bine si restu muncesc in fiecare zi si traiesc de azi pe maine ,merg cu autobuzul la lucru exact cum a spus Aurel Maris intrun interviu,eu nu susțin pe nimeni ,sunt neutru nu am votat pe nimeni da ma nu sunteti umani ,nu aveti mila de oameni .Vai de capul vostru ce va bate Dumnezeu curand

   +1 voturi
   +1
   -1
  12. Fain Primar avem,este un exemplar rar, toți care au venit să deschidă o mică afacere în Savarșin au fost refuzați pe motiv ca nu au spațiu ,că nu se poate,diverse motive,din Făget a venit o firma să deschidă o mică croitorie dar au fost refuzați de Primar.El poate să refuze mici investitori căci primește lunar cotă de la patroni din Savarsin să nu primească alți investitori,cum ar fi PROFI,toata mascarada aia cu interviul pentru angajarile la PROFI a fost doar de fațadă să prostească lumea.Personal VODICEANU sa dus la o persoană acasă să o angajeze la PROFI,deci lista cu „POSIBILI„ angajații a fost făcută înainte ca noi să mergem la interviu,altă prosteală pe care o luăm este că rezultatele interviului se dau doar după alegeri.Cum să faci interviu pentru angajare când tu nici nu ai început lucrările la magzin,altă prosteală….La fel și cu Căminul de bătrâni de la Căprioara,când se apropie alegerile se deschide,după care iar nu se poate,și la alegerile de președinte se promitea că se deschide,să vezi ce mai ștergeam geamurile și maturam de ne săreau capacile ,mulțumim primare,așa să te ajute și pe tine divinitatea!!!!!!!!!!

   +2 voturi
   +1
   -1
  13. Cum este posibil ???Cum este posibil dupa atata timp cineva sa se gândească la Savarsin si sa spuna lucrurile pe fata! felicitări .Sper sa se ia măsuri .Dar sunt sceptic deoarece e cam corupt sistemul,dar speranța exista.Apropo ,e vorba si de alegeri!Alegeti oameni cu suflet nu niște ariviști ce fac totul pentru ei! Sper sa sesizeze si Regele Mihai sau fiica dansului ca doar acolo își petrec toate sărbătorile ! Mai uitativa si pe dinafara nu numai in castel!

   0 voturi
   +1
   -1
  14. Vai si amar de ea comuna!! Au distrus tot, inclusiv spitalul de care era atata nevoie. L-au transformat in azil sa aiba si ei unde merge la batrânete, doar nu cred c-ai tine dracu’ acasa. Acum sunt si gunoaie… Mai târziu vin si sobolanii… De s-ar trage la cei care conduc comuna!! RUSINE PRIMARIEI!!!

   0 voturi
   +1
   -1
  15. In legatura cu un comentariu facut de d-l Botoaga nu este adevarata persoana ce a lasat acest comentariu stupid, cel care a lasat acest comentariu sa isi asume responsabilitatea faptei sale de folosirea fara drept a identitatii unei persoane.
   Repet!
   D-l Botoaga la ora 9:41 in data de 22.04.2016 nu avea nici un dispozitiv de trimitere a vre-unui comentariu pe acest site.
   Sunt rugati regizotii acestui site sa ia masuri mai stricte de securitate a procedeului de „lasat comentarii”,sa i se ceara o data personala de tip Carte de Identitate inainte de publicarea comentariilor.
   Va multumesc!

   +2 voturi
   +1
   -1
  16. Da! Bravo,inceracti acum sa va scuzati va rog,toti care a-ti scris comentarii aici ,ca ne place sa traim intr-o mizerie,daca cineva vrea sa apere drepturile unui consatean si sa fie injurat poate din toate partiile voi retrageti toti ce a-ti scris,de frica,va este frica sa nu mai primiti de la primarie ceva bunuri(adica vorbe) ?sau ca politia locala va ia permisul pentru ca umblati beti cu masinile?va spun eu,politia da amenzi doar daca vor la cine vor ,daca exista prietenii nu se dau amenzi chiar daca persoana de la volan este intr-o stare de ebrietate avansata,vai de capul vostru,hai va rog retrageti toti ce a-ti scris lasilor.nu vreti sa faceti nimic pt comuna voastra nici macar cand cineva incearca sa indrepte lucrurile acolo.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.