luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Puştiul gigant din Arad a atras atenţia scouterilor din NBA!

  de Special Arad | 2 august 2014, 12:31 PM | Sport | Video

  0

  Deşi are doar 14 ani, arădeanul Robert Bobroczky se află pe lista unor cluburi de baschet importante din Europa, ca Real Madrid sau Barcelona şi mai nou se pare că a atras şi antenţia scouterilor de peste ocean, scrie GSP.

  Jucătorul italienilor de la Stella Azzurra Roma, românul Robert Bobroczky, măsoară deja 2,26 metri la doar 14 ani, depăşindu-l în înălţime şi pe tatăl său, Zigmond Bobroczky, fost baschetbalist, care atinge 2,17 metri. Conform presei internaţionale, Robert ar fi atras deja atenţia scouterilor din NBA.

  Chiar dacă interesul este adevărat, Robert va putea participa la draftul pentru NBA abia peste 5 ani, vîrsta minimă de înscriere fiind de 19 ani. O altă condiţie de participare pentru jucătorii din afara Statelor Unite este să joace minim patru ani pentru un club profesionist. Pînă atunci, Robert Bobroczky are tot timpul pentru a-şi perfecţiona tehnica şi a-şi mări masa musculară.

  2,21 metri măsoară cel mai înalt jucător din NBA în momentul de faţă, Hasheem Thabeet baschetbalistul celor de la Oklahoma City Thunder fiind cu 5 centrimetri mai scund decît Robert Bobroczky.

  FOTO: Sportando.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.