vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PSD Arad se întrunește într-o făcătură de CEX județean pentru a aproba în unanimitate sărutarea „picioarelor” lui Dragnea

  de Special Arad | 17 iunie 2017, 8:52 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  3

  Știri Arad- Comunicat. „PSD Arad îşi exprimă întreaga susţinere pentru deciziile adoptate în cadrul Comitetului Executiv Național în data de 14 respectiv 15 iunie 2017, anume de retragere a sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu și excluderea acestuia din partid. Insensibil la argumente, la dezbatere și analiza raportului de evaluare a Guvernului, domnul Grindeanu a declanșat o criză politică prin refuzul său de a demisiona. Prin aceasta nu face decât să demonstreze că nu ne animă același tip de idealuri, preocuparea noastră fiind doar aceea de a respecta cu rigoare implementarea justă și la termen a capitolelor din Programul de Guvernare. Am câștigat alegerile cu cea mai bună platformă posibilă iar cetățenii așteaptă de la noi punerea în aplicare a reformelor cuprinse în program. Guvernul nu poate fi monopolizat de către o persoană care nu a fost aleasă în mod direct și care nu se bucură de sprijinul politic a formațiunii care i-a încredințat această înaltă funcție. Mai mult decât atât, PSD Arad se va întruni sâmbătă într-un CEX județean pentru a adopta două rezoluții importante. Prima vizează susținerea față de deciziile adoptate de către forumul suprem al partidului iar cea de a doua se referă la suportul pentru a iniția o moțiune de cenzură la adresa Guvernului, urmare a refuzului primului-ministru de a demisiona” – precizează Doru Căprar, președintele organizației județene PSD Arad.

  Nota redacției: Din păcate, PSD Arad face exact ceea ce fac toate organizațiile obediente lui Dragnea, în țară. Organizează CEX-uri județene pentru a adopta, nu pentru a DISCUTA. Ce-i drept, ne așteptam să nu fie un dialog și să se aplice politica pumnului în gură.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Arădeni, priviți moaca interlopului Todor, acest Bula al politicii aradene!
   Auzi, teparule, cand ai de gând sa-i restitui canadianului Bocsa zecile de mii de euro împrumutate?
   PSD Arad a facut o mare mizerie prin propulsarea acestui (cenzurat de redactie) către Parlamentul Romaniei, rusine!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.