ProVolei Arad participă la faza semifinală a campionatului de cadeţi. Elevii lui Marius Mascovits au turneu la Bacău

  de Dan Lazăr | 27 March 2022, 8:06 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Campionatul Naţional de volei rezervat cadeţilor a ajuns la faza semifinală, acolo unde a obţinut calificarea şi echipa arădeană CS ProVolei. Elevii lui Marius Mascovits vor întâlni echipe din: Bucureşti, Tulcea şi Bacău, ultima fiind gruparea gazdă a turneului din 1-3 aprilie.

  În acest weekend se joacă partidele din Seria H, găzduită de Cluj-Napoca. Celelalte două grupe semifinale vor avea loc în weekend-ul viitor, la Bacău și la Toplița.

  Se califică la turneul final, programat în perioada 1-5 mai, primele două clasate din fiecare serie semifinală.

  Seria F (Bacău)

  1-3 aprilie

  CSS Bacău

  CSS Tulcea

  CSM București

  CS Provolei Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.