duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ProVolei a încheiat anul cu un succes. Juniorii lui Mascovits sunt calificați la turneul semifinal

  de Dan Lazăr | 23 decembrie 2019, 7:14 AM | Sport

  0

  În primul meci al returului CN de juniori, dar ultimul din acest an calendaristic, CS ProVolei Arad a evoluat acasă cu CSS Caransebeș. Dacă în tur arădenii s-au impus cu un sec 3-0, de această dată victoria cu scorul de 3-1 a fost una muncită.

  În primul set voleibaliștii arădeni au câștigat cu 25-13 și se părea că totul va curge spre o victorie facilă. Și setul secund a decurs „normal” până la 19-11 pentru Arad, moment în care a intervenit relaxarea și… set pierdut cu 23-25. În seturile 3 și 4, echipele au alternat la conducere, dar finalurile au aparținut echipei CS ProVolei Arad: 25-20, 25-22 și victorie cu scorul de 3-1 (25-13, 23-25, 25-20, 25-22).

  Cu această a patra victorie, echipa arădeană își consolidează locul 2 în serie după CNNT
  Craiova și este calificată deja în turneul semifinal care se va desfășura la sfârșitul lunii martie.

  Până atunci, ProVolei mai are de jucat pe propriul teren cu Westar Arad și CNNT Craiova și deplasare cu CNMB Râmnicu Vâlcea.

  Antrenorul Marius Mascovits a avut la dispoziție următorul lot: Alexandru Ciubotariu, Alexandru Câmpan, Patric Creța, Mark Timotity, Lovas Lorand, Sebastian Sîrboiu, Daniel Mihălescu, Andreas Vășar și Richard Șipoș.

  Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, președintele CS ProVolei Arad – profesor Săbău
  Radu, a ținut să ureze tuturor iubitorilor voleiului cele mai sincere urări de bine, sănătate, prosperitate și un căduros „LA MULȚI ANI!”.

  Victorie pentru nădlăcane
  Într-un alt meci al juniorilor: Westar Arad – CNMB Râmnicu Vâlcea 0-3, iar în întrecerea junioarelor: Victoria Nădlac – CSȘ Bega Timișoara 3-0.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.