vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Proteste la geamul lui Ioțcu! Tinerii arădeni își dau adunarea în fața Consiliului Județean

  de Lucian Dănilă | 16 martie 2015, 3:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un grup de tineri arădeni și-a continuat protestele împotriva calității execrabile ale drumurilor din județ, drumuri care în repetate rânduri au fost cauza unor accidente rutiere soldate cu multe victime.

  Inițiatorul acestei mișcări, Lucian Nestor, a fost împreună cu un grup de tineri să protesteze pe drumul Horia – Șiria, dar s-a declarat nemulțumit de numărul de participanți. „Am vrut mai mult… din păcate am reușit prea puțin! Oamenii nu s-au mobilizat într-un mod exemplar deși se știa de eveniment de aproape o săptămână. Păcat că am uitat cum e să ne cerem drepturile. Chiar și așa, oamenii care au venit și au avut un cuvânt de spus, îmi dau puterea să merg mai departe!”, scrie pe contul său de facebook Lucian Nestor, cel care a fost un prieten apropiat al Grațianei Răuț, decedată în urmă cu mai bine de două săptămâni pe drumul care leagă Caporal Alexa de Pâncota.

  El nu renunță la mișcarea de protest și face un nou anunț prin care cheamă tinerii arădeni la geamurile președintelui Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu.

  Iar autorităților, care nu și-au trimis nici un reprezentant la fața locului, le spun doar atat: ne vedem săptămâna viitoare pe străzi, în fața Consiliului Judetean! Nu scăpați de noi!

  P.S: Mi-e scârbă de atâta demagogie și nesimțire!”, a încheiat Lucian Nestor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.