Protest faţă de Hexi Pharma în București. Sute de oameni, în marş spre Guvern (Video)

  de - | 6 mai 2016, 10:00 PM | Naţional

  0

  Scandalul dezinfectanţilor diluaţi, declanşat de anchetele jurnalistice ale „Gazetei Sporturilor”, a luat amploare, iar societatea civilă şi-a exprimat dorinţa de a ieşi în stradă. Numărul protestatarilor din Piaţa Universităţii a ajuns, vineri seară, la aproape două ore de la începerea manifestaţiei, la aproximativ 500, potrivit ziarului Adevărul.

  Manifestanţii cer o anchetă obiectivă privind dezinfectanţii din spitale şi contractele încheiate cu societatea lui Dan Condrea, Hexi Pharma, dar şi tragerea la răspundere a Ministerului Sănătăţii.

  Mircea Barbu transmite live din Piața Universității protestul față de Hexi Pharma

  Posted by Adevarul on Friday, May 6, 2016

  Se iese in Calea Victoriei

  Posted by VICE România on Friday, May 6, 2016

  protest tacerea ucide Hexi Pharma

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.