Studenții UVVG au participat la aplicații practice din sfera juridică

  de Special Arad | 31 October 2022, 2:33 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Studenții Facultății de Științe Juridice, specializările Drept și Poliție Locală, participă constant la aplicații practice, pentru însușirea temeinică a materiilor din sfera juridică.

  Astfel, în cursul săptămânii trecute, studenții au primit vizita unei echipe speciale de intervenție din cadrul Penitenciarului Arad, luptătorii având ocazia să împărtășească din experiența lor și să explice studenților particularitatea muncii lor.

  La data de 25 octombrie 2022, când se aniversează Ziua Europeană a Justiției Civile, studenții și masteranzii de la științe juridice au avut ocazia să participe la un workshop, pe tema importanței profesiilor juridice în realizarea actului de justiție. Activitatea a fost organizată la inițiativa președintelui Tribunalului Arad și decanului Baroului Arad, și s-a desfășurat în incinta Tribunalului Arad.

  În acest context, U.V.V.G. Arad, în urma discuțiilor purtate cu cele două instituții, vine în sprijinul studenților, astfel că practica de specialitate va fi realizată sub coordonarea unui judecător și în cabinetele de avocatură.

  Pentru a oferi o educație solidă și o pregătire pe toate planurile a studenților noștri, cadrele Facultății de Științe Juridice vor demara în curând și alte proiecte, cu scopul de a prezenta studenților cât mai multe aspecte ale profesiei de jurist.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.