Protest anti-Covid sângeros în Los Angeles. Un bărbat a fost înjunghiat, doi reporteri au fost agresaţi | Video

  de - | 15 August 2021, 10:00 AM | Internaţional

  0

  Captură video (foto: Ron Filipkowski, Twitter)

  Un bărbat a fost înjunghiat şi doi reporteri au fost agresaţi, sâmbătă, în timpul unui protest faţă de obligaţiile legate de vaccinare, la primăria din Los Angeles, după ce au izbucnit ciocniri între protestatari şi contramanifestanţi, relatează stiripsurse.ro.

  Potrivit Los Angeles Times, aproximativ la ora locală 14.00, câteva sute de oameni cu steaguri ale SUA, însemne cu Trump şi pancarte cu mesajul „libertate medicală” au sosit în zona primăriei pentru protest. În apropiere s-a strâns un grup mic de contramanifestanţi. După aproximativ jumătate de oră, au început ciocnirile între cele două grupuri.

  Poliţia din Los Angeles a anunţat că un bărbat a fost înjunghiat. Bărbatul a fost transportat la spital.

  Frank Stolze, reporter KPCC, a fost văzut îndepărtându-se din zonă după ce a fost agresat de manifestanţii anti-mască. Stolze i-a spus unui poliţist că a fost agresat în timp ce încerca să ia un interviu. “Astăzi mi s-a întâmplat ceva ce nu am păţit niciodată în 30 de ani de carieră. Am fost bruscat, lovit şi ochelarii mi s-au smuls de către un grup de bărbaţi la un protest”, a notat reporterul pe Twitter.

  El a precizat că starea sa este bună. A fost agresată de un opozant al vaccinării şi jurnalista Tina Desiree Berg, de la Status Coup.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.