luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prostituată și… olimpică! O făcea chiar în timpul Olimpiadei (FOTO)

  de Special Arad | 11 septembrie 2015, 2:49 PM | Sport

  1

  Multipla campioană olimpică la atletism Suzy Favor-Hamilton a dezvăluit că a practicat prostituţia, chiar şi în timpul Jocurilor Olimpice din Sydney din 2000. „Îmi hrăneam nevoile prin sex pe bani. Aveam o mare foame de sex! Cîştigam şi 600 de dolari pe oră”, spune atleta care a concurat la jocurile Olimpice din 1992, 1996 şi 2000.

  Sportiva a colaborat cu una dintre cele mai importante agenţii de escorte din Las Vegas, care îi stabilea întâlniri în oraşe precum Chicago, Houston sau Vegas. Ea lucra sub numele fals Kelly Lundy şi câştiga 600 de dolari pe oră, scrie Fanatik.

  Suzy Favor-Hamilton, care este bipolară, susţine că a luat decizia de a se prostitua într-un moment dificil al vieţii ei. Hamilton şi-a povestit viaţa dublă într-o carte care va apărea pe piaţă săptămâna viitoare, scrie 7sur7.be, scrie fanatik.ro.

  prostit 2 prostit 4 prostit1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.