joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proprietarii Metalcomp, amendați cu 100.000 de lei după incendiul de vineri

  de Andreea Daniela B. | 23 martie 2021, 1:33 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Vineri a avut loc un incendiu de proporții la Metalcomp. Flăcări uriașe se puteau vedea din depărtare și aerul a fost greu de respirat în apropierea locului unde a avut loc incendiul. Un astfel de incendiu nu putea fi trecut cu vederea nici de reprezentanții Gărzii de Mediu pentru că era evidentă poluarea aerului. Din această cauză, proprietarii Metalcomp au primit o amendă de 100.000 de lei.

  Citește și Incendiu de proporții pe Câmpul Liniștii, la Metalcomp! | Foto • Video

  „Vineri 19.03.2021 prin sistemul de alarmare 112 a fost semnalat incendiu în curtea unui agent economic din Arad, colector de deșeuri periculoase, nepericuloase și vehicule scoase din uz. Echipa de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Arad s-au deplasat la fața locului constatând existența unei poluări accidentale datorată unui incendiu care cuprinsese aprox.200 mp de deșeuri constând din sute de scaune dezmembrate din mijloace de transport în comun scoase din uz. Din cauza poluării aerului au fost înregistrate depășiri la indicatorul PM 10 în Stația de Monitorizare a Aerului AR -2. A fost aplicată sancțiunea prevăzută de prevederile legale, respectiv amenda de 100.000 lei”, declară reprezentanții Gărzii de Mediu cu privire la eveniment.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.