sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Promovarea sănătății reproducerii și planificării familiale la Centrul Social cu Destinație Multifuncțională Arad

  de Special Arad | 20 noiembrie 2019, 2:57 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Direcția de Asistență Socială Arad – Compartiment asistență medicală comunitară în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Arad – Compartiment promovarea sănătății a organizat în data de 19 noiembrie 2019, la Centrul Social cu Destinație Multifuncțională Arad, acțiunea Promovarea sănătății reproducerii și planificării familiale. Această acțiune a avut ca scop informarea tinerilor prezenți cu privire la importanța unei vieți sexuale sănătoase. În cadrul întâlnirii discuțiile au vizat importanța cunoașterii și folosirii metodelor contraceptive, atât pentru prevenirea unei sarcini nedorite dar și pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuală. Tinerii au fost îndrumați către cabinetele de planificare familială sau cabinetele medicilor de familie pentru a beneficia de consiliere de specialitate și personalizată fiecărui individ în parte.
  La această acțiune au participat actuali și foști beneficiari ai Centrului Social cu Destinație Multifuncțională Arad, dar și foști beneficiari ai Căminului social, din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.