marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Promenada inimilor 2023 se organizează sâmbătă dimineață la Arad

  de Special Arad | 27 septembrie 2023, 9:39 AM | Știri Arad

  0

  Promenada Inimilor 2023 este un proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad. În acest an se organizează în 30 septembrie, de la ora 10:00.

  „Sănătatea noastră este în mâinile fiecăruia dintre noi iar implicarea activă a comunităţilor locale ne ajută să ne protejăm cu atât mai bine sănătatea.

  Proiectul Rotary Inima Mea – Promenada Inimilor este dedicat Zilei Mondiale a Inimii, iar obiectivul evenimentului este de a promova mișcarea în aer liber pentru a parcurge 5.000 de pași, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

  Promenada Inimilor este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea, în parteneriat cu autoritățile locale, a unei rute accesibile prin care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare.

  Promenada Inimilor, proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, recomandă această inițiativă colaborativă a Fundației Române a Inimii şi a Societății Române de Cardiologie, implementată cu succes în numeroase țări europene, pentru conștientizarea și importanța mișcării fizice ca factor decisiv pentru o dezvoltare și viață armonioasă.

  Te așteptăm alături de noi pentru o inimă sănătoasă și o viață frumoasă!”, transmit organizatorii.

  Care va fi traseul pentru Promenada Inimilor 2023

  Sâmbătă, 30 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, arădenii sunt invitați să parcurgă individual traseul amenajat în Arad care are o lungime de 2 km și începe din dreptul pasarelei peste Mureș de la Podul verde (pe partea de sus a falezei de pe Malul Mureș̦ului), până la Hotelul Coandi.

   

  • Citește și: „La 30 minute, un om face câte un infarct”. Noul traseu „Promenada Inimilor” invită arădenii la mișcare pentru a preveni afecțiunile cardiovasculare · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.