Proiectul UTA se consolidează: echipa a doua va juca la Șiria

  de Special Arad | 16 iulie 2014, 4:17 PM | Sport

  0

  Clubul alb-roșu a găsit cadrul ideal în comuna natală a lui Ioan Slavici pentru a-și desfășura activitatea echipei secunde. „Satelitul” UTA-ei, în rândurile căruia se vor regăsi jucători atent monitorizați de staff-ul tehnic al primei echipe.

  Colaborarea cu gruparea din localitatea condusă de primarul Valentin Bot e construită și pe frumoasa bază sportivă a Șiriei, dar nu numai. „Am făcut primul pas, odată cu promovarea în Liga a III-a. Pentru următorii, UTA are nevoie de sprijin din partea Muncipiului și a Județului, atât din sfera privată și nu numai. Consiliul Local Șiria a făcut un asemenea pas către noi, pas care ne bucură enorm de mult, e primul din județ care vine în sprijinul UTA-ei. Consiliul Local Șiria pune baza sportivă la dispoziție pentru UTA și, totodată, asigură un sprijin financiar consistent, prin susținerea activității echipei a doua, care va juca în Liga a IV-a”, a explicat Alexandru Meszar, inițiatorul proiectului noii UTA.

  „Vrem să promovăm brandul”

  Valentin Bot, primarul Șiriei, s-a arătat mulțumit de inițierea colaborării și așteaptă o emulație în jurul echipei pe care o găzduiește. „Dorim să dezvoltăm sportul în Podgorie, iar acest lucru poate fi făcut cu oameni care cunosc bine fenomenul. Eu sunt primar și mă ocup de administrație, pot spune că suntem la un nivel superior față de alte administrații, vreau ca și sportul să fie la fel. Vrem să promovăm brandul UTA, e cel mai important al județului, în viitor sperăm că UTA va redeveni echipa fanion a Aradului, la un nivel cât mai înalt, unde îi e locul. Odată cu acest lucru, mult mai mulți tineri din comună și din Podgoria Miniș – Măderat vor veni să facă sport, iar cei mai talentați pot să ajungă la performanță. Condițiile sunt deosebite, era păcat să nu se folosească o asemenea bază sportivă”, a punctat edilul șirian.

  În aceste zile, la stadionul din Șiria se execută lucrări de aducere la parametri optimi a instalației de nocturnă. Pe lângă echipa a doua, șirienii i-au invitat pe utiști să dispute cât mai multe meciuri la poalele Cetății. Primul va avea loc sâmbătă, la 10,30, în compania Naționalului Sebiș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.