Proiectil dezamorsat în Lipova. Locul unde a fost găsit este INCREDIBIL!

  de Special Arad | 3 martie 2015, 10:01 AM | Livada | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Surpriză mare pentru muncitorii de la un gater din Lipova. Astăzi, dimineața devreme, cu chef de muncă, s-au apucat să taie un trunchi de copac. La un moment dat însă, lama fierăstrăului s-a blocat. Dorind să afle ce-i oprește din a-și face treaba, muncitorii au scobit în trunchi și… SURPRIZĂ: un proiectil de mărimea unei sticle de Cola de un sfert de litru se afla în inelele pomului, neexplodat. Imediat au pus mâna pe telefon și au sunat la Poliția Lipova.

  Astfel, proiectilul a ajuns în mâinile polițiștilor, iar ulterior în cele ale angajaților ISU Arad, aceștia declarând că proiectilul era încă activ. Ce este cert? Proiectilul se află în trunchiul de copac, de pe vremea războiului, creșterea arborelui neprovocându-i nicio „daună”,acesta fiind într-o stare perfectă.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.