duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Proiect de 300 de milioane de euro pentru Aeroportul Timişoara. Grindeanu s-a întâlnit cu arabii

  de - | 10 august 2022, 5:24 PM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a primit miercuri, 10 august, vizita reprezentanţilor Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite şi ai ADQ Abu Dhabi.

  Abu Dhabi Ports Group ar putea transforma Aeroportul Internaţional Timişoara într-un puternic nod comercial european, conectat la reţelele naţionale şi internaţionale de transport feroviar şi rutier. Centrul Intermodal Timişoara, a cărui edificare este evaluată la 300 de milioane de euro, ar putea fi dezvoltat pe o suprafaţă de 65 de hectare şi ar oferi facilităţi de depozitare şi transport, inclusiv pentru mărfurile intercontinentale.

  Reprezentanţii Abu Dhabi Ports Group şi a ADQ Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite au venit la Timişoara, pentru a se întâlni cu Sorin Grindeanu, ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, cât şi cu conducerea aeroportului.

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.