Rapid începe cu Onea și Grigore titulari! Ce echipă trimite Mutu în teren?

  de Lucian Dănilă | 20 August 2022, 9:03 PM | Sport

  0

  Adrian Mutu a făcut schimbări în primul unsprezece al Rapidului comparativ cu cel folosit la jocul pierdut la Ploiești, cu Petrolul.

  Fostul mare atacant al României l-a trimis în teren încă din start pe Onea pe postul de fundaș dreapta. Acolo a fost folosit de regulă Junior Morais, dar acesta va juca astăzi în banda stângă, acolo unde lipsește Florin Ștefan.

  UTA nu are amintiri plăcute cu Onea. Atunci când a jucat la Poli Iași, Onea a marcat un gol senzațional la Arad cu un șut la vinclu și Poli Iași a câștigat cu 3-2. Interesant este și faptul că la acel meci poarta echipei UTA era apărată de actualul rapidist Horațiu Moldovan.

  Deși se credea că este suspendat după meciul cu FC Argeș, Dragoș Grigore și-a ispășit singura etapă de suspendare la meciul de la Ploiești și azi începe titular cu UTA.

  Rapid începe jocul în următoarea alcătuire: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Kayt, Crepulja, Alex Ioniță – Sefer, Dugandzic, Costache.

  rapid

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.