marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Programul pe ore al festivalului AOA 2023 la Aeroport

  de Special Arad | 5 iulie 2023, 12:25 PM | Muzică | Știri Arad

  1

  Vineri începe cea de-a VII-a ediție a festivalului Arad Open Air (AOA). Ca în edițiile anterioare, evenimentul va avea loc la Aeroportul Internațional Arad timp de trei zile (7 – 9 iulie), însă în acest an, în premieră, festivalul va reveni peste trei săptămâni cu încă două zile (28 – 29 iulie), la plaja Ghioroc.

  Programul festivalului de la Aeroport conține în mare parte muzică electronică, dar vor urca pe scenă și artiști pop-rock și rock (Vama, Dragoș Moldovan, RUA și Ribozom), hip-hop (Spike și Nane) și chiar muzică clasică/neo-clasică (pianistul Teo Milea, împreună cu toboșarul Adi Șchiopu).

  PROGRAMUL AOA – AEROPORT

  PROGRAM AOA 7 IULIE
  PROGRAM AOA 8 IULIE
  PROGRAM AOA 9 IULIE

  Pentru petrecerea de pe plaja Ghioroc de la finele lunii, organizatorii AOA transmit că artiștii vor fi anunțați public începând cu 11 iulie.

  Cum pot fi achiziționate abonamentele

  Abonamentele și bilete de o zi se pot achiziționa pe site-ul openairfestival.ro. Pentru cei care doresc să experimenteze festivalul la un alt nivel, pot opta pentru abonamente VIP, iar pentru cei care se hotărăsc în ultima clipă, abonamentele și biletele de o zi se vor putea achiziționa și de la intrare.

  De asemenea, în perioada 3 – 7 iulie, toată lumea care va dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, va primi un bilet de o zi de festival, la alegere pentru ziua dorită. La fel ca în fiecare an, beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități.

  Citește și : Parcare securizată la Festivalul Arad Open Air

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.