Programul complet Arad Open Air Festival 2019

  de Special Arad | 6 iunie 2019, 10:41 AM | Music | Recomandările editorilor

  0

  În mai puțin de o lună, Arad Open Air Festival își deschide porțile pentru o nouă ediție specială care se va desfășura în perioada 28 – 30 iunie 2019 pe aeroportul din Arad. În cele 72 de ore de muzică pe scena de la Arad Open Air Festival vor urca nume importante de artiști și formații precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure și mulți alții.

  Ediția de anul acesta are în prin plan frumusețea spațiului și surprizele lui, iar echipajul AOA va aduce pe scenă surprize muzicale pe toată perioada festivalului. Melomanii vor avea parte și de zone de relaxare, camping special, preparate care să-i răsfețe, scenografii și atmosfera spațială prezentă pe toată perioada evenimentului.

  În cadrul AOA, există cinci tipuri de bilete pe care participanții le pot achiziționa. Daily ticket (60 lei), VIP ticket (200 lei), Regular Ticket (99 lei), 5 Packs ticket (369 lei) și Camping Ticket (149 lei). Cu ajutorul Camping Ticket, participanții pot campa în zonele special amenajate pentru camping.

  Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul openairfestival.ro, cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joy’s.

  Intrarea se va face pe bază de brățară, fiecare bilet având un tip de brățară, pentru diferențiere.

  Programul complet al evenimentului:

  Vineri, 28 iunie 2019:

  Adrian Șaguna
  Andrey Pushkarev
  Barac
  Bread&Butter
  DOC
  Eyau
  Gojira & Planet H
  Paul Damixie
  Somesan
  The Case
  VLF
  Invitați specili: B.U.G Mafia, Burak Yeter și Swanky Tunes

  Sâmbătă, 29 iunie 2019:

  Alb Who
  Herck
  Manuel Riva
  Mihigh
  Ninho
  Petre Inspirescu
  Șatra B.E.N.Z.
  Steff Da Campo
  Stiok
  Sunet Fin
  Timirash
  Tulbure
  Vladimir
  Invitați speciali: Mahmut Orhan și Mattn

  Duminică, 30 iunie 2019:

  Alex M.O.R.P.H
  Dirty Slipers
  Grasul XXL
  James Aki
  Mihai V
  U.A.
  Sur Austru
  Vali Bărbulescu
  Inviați speciali: Paul Van Dyk și Markus Schulz

  Mai multe informații sunt disponibile pe site: openairfestival.ro, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: facebook.com/aradopenair, pe evenimentul de pe Facebook: facebook.com/events/1143683645806100, dar și pe contul de Instagram a evenimentului: instagram.com/aradopenair.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.