marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Programul casieriilor Companiei de Apă Arad în perioada Sărbătorilor de Paști

  de Special Arad | 5 aprilie 2018, 11:56 AM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad anunţă abonaţii că în perioada sărbătorilor de Paşti casieriile companiei vor fi închise de vineri, 6 aprilie, până luni, 9 aprilie 2018, inclusiv.

  În această perioadă, dispeceratul, echipele de intervenţie dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor răspunde apelurilor de urgenţă. Astfel, apelurile către telefonul dispeceratului apă, muncipiul Arad 0257/ 234883 vor fi preluate între orele 7- 22, în toate cele patru zile libere.

  În aceeaşi perioadă, apelurile către telefonul dispeceratului canal, municipiul Arad 0257/ 281373 vor fi preluate între orele 07- 23. Echipele de intervenţie ale companiei vor acţiona pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util.

  Conducerea Companiei de Apă Arad doreşte tuturor abonaţilor Sărbători Fericite!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.