duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Program normal de colectare a deșeurilor în data de 1 Iunie

  de Special Arad | 31 mai 2022, 9:30 AM | Știri Arad

  0

  Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează compania RETIM, pe data de 1 Iunie, se va desfăşura la fel ca într-o zi obișnuită, anunță compania.

  Astfel, dacă în ziua de miercuri, 1 Iunie 2022, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului. Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, ca de obicei.

  BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII – municipiul Arad

  Birourile de relaţii clienţi şi casieriile vor fi:

  • ÎNCHISE în ziua de 01 iunie 2022, sărbătoare legală.

  • DESCHISE din data de 02 iunie 2022, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook.  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.