Profesorul Puiu Sîngeorzan își va veghea elevii din ceruri după ce a decedat în accidentul de la Bârzava

  de Andreea Daniela B. | 12 mai 2021, 11:09 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  (foto: Beatrice Feldbauer)

  Dimineața de azi a început cu un accident, unul care din nefericire s-a lăsat cu victime. Un profesor a fost luat dintre noi, un om care, din spusele foștilor lui elevi, era o persoană sufletistă, un om care iubea copiii foarte mult și care și-a dedicat viața acestora, să-i învețe și să îi ghideze, formând astfel o legătură foarte strânsă cu elevii lui. Este vorba despre profesorul Puiu Nicolae Sîngeorzan de la Liceul Tehnologic Regele Mihai I Săvârșin care a fost resuscitat minute în șir în speranța că va începe din nou să respire, însă soarta nu a fost de partea lui. Impactul a fost prea puternic, iar viața lui s-a oprit în acel punct.

  Acesta a avut o viață frumoasă și a avut trei fete și două nepoate. Din păcate, la doar 55 de ani, Puiu Nicolae Sîngeorzan a plecat de lângă familia lui, de lângă elevii lui și de lângă toți oamenii pe care îi iubea și îl iubeau. Fost ofițer în armată, el a trăit viața din plin încă de la început și a continuat să fie o persoană activă până la final, fiind profesor de sport.

  Reamintim că tragicul accident s-a produs între un autoturism și o autoutilitară, în jurul orei 07:15. În autoturism era chiar profesorul Puiu Sîngeorzan, fiind și una dintre persoanele care au rămas încarcerate. El era pe locul din dreapta, iar acest lucru i-a fost fatal. Pompierii ISU ajunși la fața locului, dar și cadrele medicale au reușit să scoată victimele din mașină, însă Puiu Nicolae Sîngeorzan a intrat în șoc cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat.

  Pe pagina acestuia de Facebook au început deja să apară foarte multe mesaje de condoleanțe, printre care și cele de la foștii colegi din armată sau elevii cărora le-a fost profesor și director.

  Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace! Ați fost un profesor minunat, un exemplu. Nu îmi vine să cred că nu o să vă mai vedem.. Veți rămâne mereu în sufletele și inimile noastre!” – e unul dintre nenumăratele mesaje lăsate pe profilul său de Facebook.

   

  Citește și: Accident violent la ieșirea din Bârzava. Persoana din dreapta șoferului a murit 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.