marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Procurorii au reținut un bărbat din județ, acuzat de violență și șantaj

  de Special Arad | 18 octombrie 2018, 1:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Pentru șantaj și distrugere, polițiștii orașului Chișineu Criș au reținut ieri un bărbat din Grăniceri. Amenințându-și victima, bărbatul i-ar fi pretins acesteia 15.000 de euro.

  La data de 17 octombrie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chișineu Criș, polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul unei infracțiuni de șantaj comisă în formă continuată și distrugere.

  Din cercetări a reieșit că în cursul anului 2018, în baza aceleiași rezoluții infracționale, un bărbat de 33 de ani din Grăniceri, în mod repetat, exercitând amenințări și acte de violență asupra victimei de 38 de ani, i-ar fi pretins acesteia suma de 15.000 de euro. În urma presiunii exercitate de bărbat, victima i-ar fi înmânat șantajistului direct și prin intermediari, suma de 4.090 euro.

  De asemenea, s-a stabilit că în cursul zilei de ieri, cel bănuit de comiterea șantajului și-ar fi continuat ”acțiunile” distrugându-i victimei o oglindă retrovizoare a autoturismului parcat pe raza localității Chișineu Criș.

  În bază probatoriului administrat, s-a dispus reținerea bărbatului de 33 de ani pentru 24 de ore.

  Acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de art. 207 și 253 C.P.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.