Procuror, aproape de tragedie! Limuzina sa a fost zdrobită de un plug (FOTO)

  de Special Arad | 26 martie 2015, 11:22 AM | Naţional

  0

  Un accident de circulație care s-a petrecut la limita dintre județele Botoșani și Iași, putea să se încheie tragic. Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Cristian Popovici, a scăpat cu viață după ce limuzina sa a fost făcută zob de un plug, scrie botosaneanul.ro.

  Procurorul se afla la volanul mașinii de lux, marca Mercedes, când, din sens opus, i-a ieșit brusc în cale un tractor ieșit de la muncile câmpului. Utilajul agricol avea atașat în partea din spate un plug cu care, din spusele martorilor, a agățat mașina condusă de magistrat. Acesta din urmă s-a aflat foarte aproape de o tragedie, întrucât utilajul i-a avariat serios autoturismul pe partea stângă, scrie botosaneanul.ro.

  Poliția continuă cercetările în acest caz.

  FOTO: botosaneanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.