vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Probleme cu mai multe zboruri Wizz Air. Sute de pasageri au rămas blocați în Otopeni după ce cursele lor de dimineață au fost amânate

  de - | 15 aprilie 2023, 2:29 PM | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Mulți nervi și puține explicații pentru pasagerii curselor Wizz Air care ar fi trebuit să decoleze sâmbătă dimineață de pe Aeroportul Otopeni către Milano și Alicante. Întârzierile se măsoară în ore deja, potrivit Digi24.

  Este vorba despre două curse care ar fi trebuit să decoleze de pe Otopeni și care au anunțat întârzieri. Una dintre ele trebuia să plece la 7:05 către Alicante, iar noua oră estimată pentru decolare era 11:20. Astfel, 200 de pasageri așteaptă în aeroport aeronava care trebuie să operaționalizeze acest zbor, dar care nu a decolat încă din Bari pentru a ajunge la București cu destinația ulterioară Alicante.

  A doua cursă ar fi trebuit să decoleze la 7:40 spre Bergamo-Milano, iar noua oră estimată penru plecare este 13:10. Vorbim deja de șase ore de întârziere, problema fiind că aernoava care trebuia să operaționalizeze zborul are probleme tehnice, așa că acum se așteaptă o alta de la bazele din Polonia sau Ungaria.

  Reprezentanii Wizz Air au transmis că pasagerii pot fi reprogramați pentru alt zbor în funcție de disponibilitate, pot cere rambursare integrală sau 120% sub formă de credit pentru a-și cumpăra bilete la o cursă viitoare.

  Pe Otopeni mai este anunțat un zbor cu întârziere, este vorba despre un avion care trebuie să decoleze la 15.30 către Sevilla, și care are are estimată ca oră de decolare 18.25.

   

  Sursa: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.