marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Probleme în cuplu? În timp ce Mirco Maschio a rămas la Padova, Aida Yespica şi-a petrecut seara cu un campion olimpic

  de Tudor Bogdan | 8 aprilie 2022, 5:11 PM | Monden

  0

  Povestea de dragoste dintre Mirco Maschio, cunoscutul om de afaceri italian care se află la conducerea Maschio Gaspardo, şi Aida Yespica, frumoasa din Venezuela care a pus pe jar inimile multor bărbaţi celebri, pare a fi una tumultoasă, cu declaraţii de iubire făcute pe reţelele de socializare, urmate de ştergerea fotografiilor în care cei doi apar împreună, cu zvonuri legate de o posibilă despărţire, zvonuri dezminţite.

  unu

  Într-una din zilele trecute, în timp ce Mirco se afla la Padova, pregătindu-se de începerea antrenamentelor, existând chiar şi o dovadă în acest sens, un print screen în care a fost tăguit la ora 6.48 dimineata, de antrenorul său personal, Aida se afla la o petrecere la Roma. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux, Assunta Madre, unde Aida s-a afişat alături de Luigi Busà, un cunoscut sportiv italian. De altfel, chiar ea a fost cea care şi-a semnalat prezenţa la petrecerea cu pricina, dând check-in pe o reţea de socializare. In fotografiile postate cei doi cântau și păreau foarte intimi.

  doi

  Luigi Busà este un karateka italian, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo, la kumite. Născut în 1987, Busà mai are în palmares două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Karate şi nu mai puţin de cinci medalii de aur la Campionatele Europene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.