joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Proaspăt numitele şefe ale ANAF şi Agenţiei Medicamentelor, personaje desprinse dintr-o telenovelă locală

  de - | 10 ianuarie 2019, 8:53 AM | Monden

  2

  O fotografie în care apar două doamne şi pe care internauţii le-au identificat drept noua şefă a ANAF şi noua şefă a Agenţiei Naţionale a Medicamentului a ajuns virală pe Facebook.

  „Două şefe!“ este descrierea fotografiei postate de Andi Cârlan, în care apar două doamne care îşi fac un selfie. Internauţii le-au identificat pe cele două persoane drept noua şefă a ANAF, Mihaela Triculescu, şi noua şefă de la Agenţia Naţională a Medicamentului, Adriana Cotel. Fotografia a strâns numeroase comentarii.

  În urmă cu câteva zile „Adevărul“ a scris că recentele numiri făcute la vârful conducerii ANAF şi a Agenţiei Naţionale a Medicamentului par desprinse dintr-o telenovelă locală cu patru personaje: Cotel – Iordache, Triculescu – Vâlcov. Andrei Iordache, om de casă al lui Vâlcov, a fost arestat în 2013 pentru că ar fi ajutat la măsluirea unor probe de sânge. Iordache este prieten apropiat al Adrianei Cotel, şefa de la Medicamente şi prietena prietenei lui Vâlcov, Mihaela Triculescu.

  sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.