vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prioritățile lui Zelenski în negocierile cu Rusia

  de - | 17 martie 2022, 9:17 AM | Internaţional

  1

  Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că va lupta în continuare pentru mai multă susţinere pentru Ucraina şi a menţionat că negocierile cu Rusia continuă, iar priorităţile sale sunt clare.

  „Mă voi adresa parlamentului Germaniei joi dimineaţă. Voi continua să lupt pentru o mai mare susţinere pentru Ucraina, pentru mai multă presiune pe Rusia.

  Pentru pace, delegaţia Ucrainei vorbeşte cu delegaţia Rusiei. Şi vreau ca toţi cetăţenii noştri, cetăţeni ai Ucrainei, să mă asculte acum.

  Negocierile continuă. Negocierile pentru binele Ucrainei.

  Priorităţile mele la negocieri sunt absolut clare: sfârşitul războiului, garanţii de securitate, suveranitate, restaurarea integrităţii teritoriale, garanţii reale pentru ţara noastră, protecţie reală pentru ţara noastră”, a spus Zelenski, informează News.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce oare Zelenski, nu vorbește despre stîrpirea mafei in Ucraina?, de ce Zelenski, nu pomenește nimic de ,,OLIGARII” UCRAINIENI?
   Cum poți avea 1600000 de dolari, bijuterii, și bunuri, prinse în vămi, și tu să susții, că UCRAINA, este sub papucul RUSIEI?

   HALOO? D-LE ZELENSKI???!!!!!
   PĂ CÂT DE PROȘTI, CONSIDERI O LUME ÎNTREAGĂ?
   HAI NATO, SCAPANE!!!
   Că noi Ucrainieni, vo dăm în gură!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.