Prins în timp ce abandona mai multe gunoaie, un arădean s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei

  de Special Arad | 28 mai 2021, 9:03 AM | Știri Arad

  0

  În seara zilei de 22.05.2021, Serviciul Dispecerat și Monitorizare din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a fost sesizat cu privire la abandonarea unor deșeuri menajere dintr-o căruță, în cartierul Alfa la intersecția străzilor Oituz și Barbu Lăutaru. Echipajul ajuns la destinație a identificat vehiculul cu tracțiune animală și proprietarul acestuia, care, în conformitate cu prevederile HCLM nr. 162 – privind gospodărirea municipiului Arad, a fost sancționat cu 1.501 lei pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public în afara locurilor special amenajate acestui scop.

  Totodată, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, aflați la fața locului s-au sesizat referitor la existența unui foc deschis, întreținut de o persoană care locuiește în zonă. Focul provenea din incendierea unor deșeuri și bunuri abandonate pe domeniul public. Persoana a fost de asemenea identificată și sancționată conform Legii 101/2006 pentru aprinderea și/sau arderea deșeurilor sau vegetației cu o amendă de 1.500 lei.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.