miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au prins după aproape o lună un hoț care a furat dintr-un supermarket din Arad

  de Special Arad | 6 septembrie 2023, 4:32 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Comunicat. Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că polițiștii Secției 2 Micălaca au identificat un bărbat de 60 de ani, din Pecica, care, în ziua de 11 august, ar fi furat bunuri alimentare în valoare de aproximativ 154 de lei, dintr-un supermarket de pe Calea Timișorii, din municipiul Arad.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt, pentru recuperarea prejudiciului și luarea măsurilor legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pă ce, și din ce să mai trăiască oamenii? Politica țării îi împinge la furt, înșelăciune și altele!
   Ce să facă un pensionar , cu 1300 lei pensie, cu ajutorul de alimente, în comparație cu un pensionar lăsat la vatră de la MAI, la vârsta de 50 de ani, cu po pensie triplu mai mare decat, portarul care a slujit în 3 schimburi, patrimoniul Societății pentru care a fost angajat?
   Un (cenzurat de redacție), politist, care pe lângă salariu, a mai supt nițcaiva oamenii amarății, luându-le din buzunar încă vre-o 50 de lei, că au cântat după ora 22!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.