miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prins cu lemnele fără aviz, dar și cu ITP-ul expirat

  de Special Arad | 21 iulie 2023, 2:15 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat IPJ Arad. Polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au depistat, în noaptea de 19/20 iulie a.c., un ansamblu rutier care transporta material lemnos, condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Brazii. Acesta nu a putut prezenta avizul de însoțire a mărfii pentru cei aproximativ 3,50 metri cubi de lemn transportat, din speciile fag, carpen și cer. Verificările ulterioare au relevat că ansamblul rutier are expirată valabilitatea inspecției tehnice periodice.
  Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind transportul de material lemnos, aceasta fiind confiscată, iar pentru I.T.P. expirat, cu amendă în valoare de 2.175 de lei, conform O.U.G. 195/2002.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.