joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prin aplicația myArad au ajuns deja 80 de sesizări la Primăria Arad

  de Special Arad | 1 februarie 2018, 9:13 AM | Administraţie

  0

  Aplicația myArad(foto: captură ecran)

  Nu mai puțin de 80 de sesizări au ajuns într-o singură zi la Primăria Arad prin intermediul aplicației My Arad. Majoritatea au fost deja preluate și vor primi răspuns zilele următoare.

  Refacerea străzilor sau aleilor și mașinile parcate neregulamentar sau abandonate pe domeniul public sunt în topul sesizărilor, dar nu au lipsit nici cele care fac referire la salubrizarea străzilor, câinii comunitari sau toaletarea copacilor.

  Unii utilizatori ai aplicației au făcut chiar propuneri: ‘Aradul duce lipsa unui parc fitness în aer liber. Foarte multă lume este interesată de acest sport, antrenamentul cu greutatea propriului corp (exercitii calistenice), dar nu au unde să îl practice. Aradul are nevoie de un asemenea loc pentru antrenamente (calisthenics park).”

  Primăria Municipiului Arad are la dispoziție un termen de soluționare al problemelor semnalate de maxim 30 de zile, timp în care sesizările nesoluționate sunt vizibile pe hartă. În schimb, sesizările rezolvate rămân pe hartă numai 5 zile de la data soluționării lor.

  Vă reamintim faptul că de aproximativ trei săptămâni arădenii care observă o problemă o pot raporta direct primăriei prin intermediul aplicației My Arad. Acest serviciu este gratuit și foarte ușor de folosit.

  Pașii pe care trebuie să-I urmați sunt:

  Pasul 1: Accesați adresa: http://mycity.primariaarad.ro de pe dispozitive mobile.

  Pasul 2: Completați datele pentru o nouă sesizare (nume, prenume, adresa e-mail, telefon, tip și descriere problemă, locație pe hartă).

  Pasul 3: Așteptați soluționarea sesizării dvs.

  Prin intermediul aplicației My Arad puteți raporta diverse probleme din oraș legate de: iluminat public, câini comunitari, canalizare (racordări, canale colectoare), mașini abandonate sau parcate neregulamentar, salubrizarea străzilor, toaletare copaci și întreținere gard viu, ordine publică, solicitare locuință, revendicări în baza legii 10, comerț ambulant, probleme de mediu sau ajutor social, respectiv ajutor de urgență.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.