Primul workshop dedicat clienților din Arad pentru destinațiile verii 2015

  de Special Arad | 3 decembrie 2014, 11:45 AM | Știri Arad | Turism

  0

  În premieră în Arad, Agenția Lang Travel vă invită la primul workshop dedicat clienților pentru destinațiile verii 2015.

  Evenimentul va avea loc vineri, 5 decembrie, la ora 16:00, la sediul agenției de pe Bulevardul Revoluției nr. 76, vis-a-vis de Primăria Arad.

  Workshopul oferă arădenilor o prezentare pentru destinațiile verii anului viitor, dar cei interesați pot participa și la discuții libere legate de orice destinație turistică.

  Invitația este adresată oricărui arădean, intrarea fiind liberă, trebuie doar să vă înscrieți apelând la 0724.082.802 sau 0726.189.183.

  lang workshop

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.