Primul târg de viniluri din oraș a fost luat cu asalt de arădeni | Video

  de Special Arad | 18 decembrie 2018, 11:35 AM | Știri Arad

  0

  Duminică, 16 decembrie, prima ediție a Târgului de viniluri (organizat în cafeneaua Soul din p-ța Avram Iancu) a adus laolaltă expozanţi din oraşele Arad, Oradea şi chiar din Szeged şi a fost vizitat de aproximativ 400 de vizitatori.

  Peste 1000 de viniluri şi-au găsit un „stăpân” care savureze această incursiune în trecut, pe care organizatorii au imortalizat-o într-un clip video pe care vă invităm să-l vizionați mai jos.

  „Ne angajăm şi promitem să facem ca acest acest târg să devină o tradiţie în Arad.
  Să îl creştem, atât din punct de vedere al expozanţilor, cât şi a publicului auditor care iubeşte acest sunet pur, redat de aceste discuri magice. Mulţumim, Dj Sebuh, pentru minunata demonstraţie de mixaj cu vinyl-uri! Sărbători fericite şi enjoy good music!”
  , spun organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.